Beograd: Udario dedu sa dve unuke na pešačkom prelazu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Dec.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Udario dedu sa dve unuke na pešačkom prelazu

Stefan Gavrilović (20) udario je svojom "hondom" Vladimira Danilovića (77) koji je u tom trenutku bio na pešačkom prelazu sa svojim unukama Sofijom (9) i Teodorom (12), u Ulici Marije Bursać u Zemunu, danas oko 13 sati, piše "Blic".

Vozač je kolima naleteo na dedu koji je prelazio ulicu sa svoje tri unuke i teško ih povredio.

 Deda, Vladimir Danilović zadobio je povrede razderotine čela i slepočnice i potres mozga.

"On se ne seća nesreće i njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povrede se vode kao teške. On je prevezen u KBC Zemun", rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

U nesreći su povređene i dve devojčice, dok je treća srećom prošla bez povreda.

"Dvanaestogodišnja Teodora zadobila je povredu kuka i prevezena je u Institut za majku i dede. Druga devojčica stara devet godina zadobila je tupu povredu glave, a na telu nije imala vidljivih povreda. Njena majka je potpisala papire i devojčicu odvela na kućno lečenje. Treća devojčica srećom nije povređena", kaže Macura.

Povređeni su prevezeni u bolnicu - Vladimir u KBC Zemun, a devojčice na Institut za majku i dete.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.