Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać pita Vučića: Da li je Vesić bio direktor ofšor firme dok je bio u privremenoj upravi Beograda

Predsednik beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Bastać upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je tačno da je zamenik gradonačelnika Goran Vesić bio direktor ofšor firme za vreme dok je bio sekretar Privremenog organa grada Beograda.

Bastać je upitao predsednika Srbije i da li zna "koliko Goran Vesić sa svojom ekipom drži zatvoren za saobraćaj Trg Republike" kao i "zašto je podržao u laži Vesića kada je ovaj obećao da rekonstrukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rekonstruisanog Trga Republike neće značiti i obustavu saobraćaja".

"Da li Vučić zna na koliko dugo je ukinut tramvajski saobraćaj u širem centru Beograda, i da li smatra da je to normalno? Da li je, kako Goran Vesić priča, upravo Vučić tražio da sruši stari Savski most zbog Beograda na vodi, i da li će biti žičare na Kalemegdanu?", upitao je Bastać , saopštila je Stranka slobode i pravde.

Ocenio je da će, ukoliko Vučić u odgovorima na ta pitanja "nastavi da spominje Đilasa, Obradovića, naciste, znakove, crnogorske kriminalce...", to biti "konačni dokaz da ne sme da odgovori na pitanja koje mu postavljaju građani već da se pretvorio u predsednika interesne grupe okupljenje u SNS-u, o kojoj govori i čuveni SNS-ov poslanik (Vladimir) Đukanović".

"To su oni ljudi koji su na posao pre sedam godina došli golfom trojkom, a sada lete privatnim avionima, kupuju kuće po Grčkoj, i bahate se na svakom ćošku. Veza između svih njih je Aleksandar Vučić, i zato je dužan da narodu objasni: Zašto svakoga dana iz Srbije trbuhom za kruhom, ali i mozgom za dostojanstvom, ode 139 ljudi", naveo je Bastać.

Konstitutivna sednica Privremenog veća Beograda održana je 20. novembra 2013. godine a Vesić je tada izabran je za sekretara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.