ALKOHOL GA KOŠTAO ŽIVOTA! Bio je košarkaš zlatne ruke i mekog srca, melanholični genije i poslednji romantik ovog sprota!  Ubila ga je bolest koja se zove TUGA, RAT I JUGOSLAVIJA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Dec.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALKOHOL GA KOŠTAO ŽIVOTA! Bio je košarkaš zlatne ruke i mekog srca, melanholični genije i poslednji romantik ovog sprota! Ubila ga je bolest koja se zove TUGA, RAT I JUGOSLAVIJA! (VIDEO)

Na današnji dan pre tačno 17 godina svet je prerano napustio legendarni košarkaš Mirza Delibašić. Sportista koji je osvojio sve što se moglo osvojiti...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAMO DA TI KAŽEM: Emotivna poruka sina Mirze Delibašića, rasplakaće i najtvrđa srca (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Dec.2018, 08:57

Pre 17 godina svet je prerano napustio legendarni košarkaš Mirza Delibašić. Sportista koji je osvojio sve što se moglo osvojiti..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.