ŠABAN ŠAULIĆ NAPUNIO ARENU: Spektakl za 50 godina karijere (FOTO / VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2018, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABAN ŠAULIĆ NAPUNIO ARENU: Spektakl za 50 godina karijere (FOTO / VIDEO)

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić večeras održavao koncert u beogradskoj Areni kojim je obeležio 50 godina bogate karijere NEKRUNISANI kralj narodne muzike Šaban Šaulić večeras je održao koncert u prepunoj beogradskoj Areni kojim je obeležio 50 godina bogate karijere. Pevač i njegovi saradnici pažljivo su osmislili svaki detalj, pa je spektakl bio neizostavan. Među prvim gostima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su došli da slušaju jedan od najtraženijih vokala na našim prostorima uživo bio je pevačev sin Mihajlo, koji je došao sam da podrži svog oca.- Svi smo uzbuđeni, ali mislim da je Ilda najuzbuđenija, ona je uvek tu da sve isprati. Ja sam samo o kartama brinuo - rekao je Mihajlo.Osim njega, da podrže kolegu došle su i Neda Ukraden, Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem i Marija Šerifović.- Svi moji poklonici su tu, jasno je da ih ima još, i to je predivan osećaj. Nadam se da će to biti jedna kruna moje karijere, ali nikad se ne zna, možda koncerata ima još - rekao je Šaulić pre koncerta.Ipak, on je priznao da mu je prilično teško zbog togašto njegov unuk Luka Adžić nije mogao da dođe večeras.- Došla mi je starija unuka, Una, ona je tu. A Luka je, nažalost, imao danas trening u Belgiji. Duša ga, sirotog, boli, a i mene usput. Moram biti iskren i priznati da mi nedostaje, ali to je profesionalizam. Imao je kasnije trening i nije uspeo da uskladi taj prevoz avionski. Uglavnom, pojaviće se možda večeras, ali sutra sigurno - izjavio je Šaban.Šaban je koncert otvorio pesmom "Dođi da ostarimo zajedno", pa se tek posle nje obratio publici, prenosi Pink.rs.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šaban Šaulić: Prvih 50 godina karijere

Izvor: Mondo, 07.Okt.2018

Šaban Šaulić je pred više od 20.000 ljudi priredio pravi spektakl u Beogradu u Štark areni. Proslavu karijere duge 50 godina, započeo je pesmom "Dođi da ostarimo zajedno".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.