HRVATI ŽELE ARENU: Atlantik grupa poslala sponzorsku ponudu beogradskoj dvorani

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI ŽELE "ARENU": "Atlantik grupa" poslala sponzorsku ponudu beogradskoj dvorani

Na adresu velelepne sportske dvorane na Novom Beogradu nedavno stigla nova sponzorska ponuda; Hrvatska kompanija ponudila manje od traženih 1,25 miliona evra NA adresu "Beogradske arene" u utorak je stigla samo jedna ponuda za glavnog sponzora. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, reč je o hrvatskoj firmi "Atlantik grupa", koja je ponudila nešto manju sumu od traženih 1,25 miliona evra.Da li će se po >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << gazdama "Soko štarka" zvati najveća dvorana u ovom delu Evrope, znaće se za 14 dana, kada Komisija za izbor naslovnog sponzora privrednog društva "Arena Beograd" utvrdi da su formalno i pravno ispunjeni tenderski uslovi.Kada bude potpisan ugovor, budući sponzor ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će sadašnjem imenu dodati ime svog brenda. Takođe, on će moći da postavi oznake sa novim nazivom u unutrašnjosti objekta i kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima. Ugovor se sklapa na pet godina.Đorđe Milutinović, direktor "Arene", nije želeo da govori o imenu jedinog kandidata, kao i o uslovima koji su ponuđeni.- Postoji poslovna etika da se o tome ne govori dok Komisija ne da poslednju reč, a sve će se znati najkasnije za 14 dana - rekao je Milutinović za naš list. - Sa stabilnim sponzorskim ugovorom, možemo da unapređujemo naše sadržaje. Godišnje imamo između 50 i 70 događaja. Narednih godina čekaju nas velika međunarodna takmičenja kao što je Fajnal-for Evrolige, Evropsko prvenstvo za košarkašice. A u igri su svetsko prvenstvo u atletici i mundijal u košarci. BEZ VIDEO-BIMOVA?ZA razliku od uslova prvog poziva, koji nisu predviđali razmatranje ponuda ispod milion evra, sada je granica podignuta na 1,25 miliona. Ali, ovoga puta je izostao zahtev da sponzor na spoljnje zidove objekta postavi dva video--bima, što je prvobitno bio jedan od zahteva navedenih konkursom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atlantic Grupa postaje glavni sponzor Beogradske arene

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Sep.2017, 08:23

BEOGRAD - Za 14 dana biće poznat novi sponzor „Arene Beograd", to jest kada Komisija za izbor naslovnog sponzora utvrdi da su formalno i pravno ispunjeni tenderski uslovi...Iako se letos pričalo da najveće šanse imaju kompanije Samsung i Huawei, izgleda da će iu konkurenciji biti samo jedno ime...Kako...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.