OVAKO JE MIŠA JANKETIĆ GOVORIO ZA NOVOSTI: Prvo rešiti osnovne životne probleme

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE MIŠA JANKETIĆ GOVORIO ZA "NOVOSTI": Prvo rešiti osnovne životne probleme

Slavni srpski glumac Mihajlo Miša Janketić preminuo je u sredu u 80. godini Slavni srpski glumac Mihajlo Miša Janketić preminuo je u sredu u 80. godini.Janketić je tokom karijere ostvario brojne zapažene uloge, kako na filmu, tako i u tv serijama i u pozorištu.Ovom prilikom donosimo vam poslednji razgovor sa slavnim glumcem, koji je u okviru "društvene tribine" našeg lista "Kako da nas bude milion više" pisao za "Novosti" kako treba rešiti problem " >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bele kuge" u Srbiji.Pročitajte još - ODLAZAK LEGENDE: Preminuo Miša Janketić (VIDEO) MISLIM da nema čoveka u Srbiji koji ne bi želeo da nas ima milion više, ali skeptičan sam da je to sada moguće. Naše želje su danas veće od naših mogućnosti. U vreme kada sam zasnivao porodicu bili su mnogo bolji uslovi da u kući bude više dece. Moramo biti realni, shvatiti da ima nekoliko osnovnih životnih problema koje bi trebalo rešiti da bi porodice bile mnogočlane.Pročitajte još - Miša Janketić: Mladi ne pamte moje vreme, a ja živim njihovo Pre svega, moramo voditi računa o onima koji bi duhom, telom i rukama podizali više od dvoje dece, a to znači da bi im trebalo obezbediti zaposlenje, različite prinadležnosti, rešavanje stambenog pitanja, jer danas mladi uglavnom žive sa roditeljima i ne mogu da opstanu bez njihove podrške. Siguran sam da ima mnogo parova koji bi, kao i njihovi preci, želeli da imaju više dece, ali je problem u načinu života i navikama. Naši preci nisu imali potrebu za komforom kakvu danas imaju mladi.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA ŽIVOTNA PRIČA MIŠE JANKETIĆA: Molio je da mu ne kažu gde žive sinovi čoveka koji mu je ubio majku

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2019

Proslavljeni glumac Miša Janketić preminuo u sredu u 80. godini, a vest je rastužila javnost u našoj zemlji Proslavljeni glumac Miša Janketić preminuo u sredu u 80. godini, a vest je rastužila javnost u našoj zemlji.Janketić, koji je briljirao na filmu, pozorištu i tv serijama,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.