TREĆE VEČE BIR FESTA: Hladno pivo zagrejalo i preznojilo Beograđane

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆE VEČE BIR FESTA: Hladno pivo zagrejalo i preznojilo Beograđane

Što se kaže - "poderali"!

Ove godine se beogradski festival Beer fest održava petnaesti put po redu, a program je, kao i obično spektakularan. Trećeg dana manifestacije glavna atrakcija je hrvatski pank sastav Hladno pivo, koji je Beograđanima doneo 75 minuta vrhunske tvrde svirke i energije.

Zaštitno lice Zagrepčana, frontmen Mile Kekin dominirao je celim koncertom, a njegova lucidnost uzburkala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je masu koja je došla u još većem broju nego prethodna dva dana kada su zvezde večeri bili "naši" Van Gog i Riblja čorba.

Hitove kao što su "Biološki sat", "Nije sve tako sivo", "Pravo ja", "Supermen" svi su doslovce znali, a bend se fokusirao i na promovisanju novijih stvari poput pesme "Mojoj majici" sa poslednjeg albuma "Dani zatvorenih vrata", kada je Kekin pobacao majice u publiku, a i još nekoliko stvari koje su mu bile pri ruci.

Pre "Piva", treće večeri su nastupili Cotton Pickers, Badmash, kao i supergrupa "Škrtice" koju predvodi Cane iz Partibrejkersa, a čine je i članovi Velikog prezira, Jarbola i Straight Mickey and the Boyz.

Sutra (19. avgust), treće večeri festivala, na velikoj bini "Bir festa" nastupiće:

- Good Ol' Bastards 18:00 - 18:45

-  Vreme čuda 19:00 - 19:45

-  Ničim izazvan 20:00 - 21:00

-  Darko Rundek 21:15 - 22:45

-  Goblini 23:05 - 00:05

-  S.A.R.S.  00:20 - 01:30

-  Kerber 01:45 - 02:45

- Atheist Rap 03:00 - 04:00
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.