VELIKI PRIJATELJ RADOS BAJIC Drzava je trebalo da dopusti Miljku da vidi Batu

Izvor: medio.rs, 23.Maj.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PRIJATELJ RADOS BAJIC Drzava je trebalo da dopusti Miljku da vidi Batu

Reditelj je samo još jedan u nizu onih koje je smrt Bate Živojinovića jako pogodila.

Vest o smrti legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, pogodila je sve, a reditelj Radoš Bajić sa tugom u glasu prokomentarisao je odlazak legende.

– Moram prvo da kažem da je to najveći srpski glumac svih vremena. Mnogo me je to pogodilo. Koliko god da je star bio, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << odlazak takve legende mora da boli – rekao je Bajić za naš portal.

Radoš je siguran da dugo niko neće moći da zauzme Batino mesto.

– Batino mesto će ostati upražnjeno i to trajno – dodao je reditelj.

On je još od davnina sarađivao sa Valterom.

– Mi smo još daleke 1978. godine sarađivali. Snimali smo puno, a koliko se sećam to je bio film “Beštije”.  Duboko žalim što nas je napustila takva glumačka veličina – rekao je Bajić.

Radoš je ogorčen i na činjenicu da sin Miljko nije uspeo da poseti i ispuni Bati poslednju želju.

– Mislim da je držđava Srbija pogrešila što nije uspela da glumcu koji ih je toliko zadužio dozvoli da vidi sina po poslednji put – završio je režiser.

Autor: N. Petričević

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.