Poznavao je moju majku, zbog toga je ja trebalo da... Učesnica otkrila NIKAD IZREČENU tajnu Bate Živojinovića: ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznavao je moju majku, zbog toga je ja trebalo da... Učesnica otkrila NIKAD IZREČENU tajnu Bate Živojinovića: ŠOK!

Legenda!

Dina Galorini pred cimerima iz vile "Parova" tokom protekle večeri otvorila je dušu pa progovorila o svojoj majci.

Dina je ćerka nekadašnje mis Jugoslavije Ljiljane Žikić Karađorđević. Osim toga, snimala je reklame, filmove, pisala je poeziju i bila je majka šestoro dece kada je odlučila da se 1999. godine dobrovoljno prijavi u vojsku Srbije i ode na Kosovo. Pre nego što je obukla uniformu, napisala je poslednju pesmu, a nije prošlo dugo kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao pripadnik 125. motorizovane brigade upala u zasedu albanskih terorista i poginula u 42. godini, zajedno sa još dva vojnika.

OPASNA TAKTIKA! Evo zbog čega je novi takmičar sinoć dao glas BAŠ OVOM CIMERU! (FOTO)

- Imam dosta kontakta, znam zaista puno ljudi! Moja mama je bila misica, pisala je knjige, borila se za Srbiju, glumila je u nekim filmovima, zbog toga me ljudi iz javnog života poštuju. Bila je po celoj bivšoj Jugoslaviji, neću da davim sa time... Ja sam lično poznavala Batu Živojinovića. Trebalo je da dobijem ulogu i on je poznavao moju mamu. Nju su mnogi poznavali, poštovali su je i cenili - ispričala je ona.

Inače, sva Ljiljanina deca danas žive u inostranstvu osim najmlađe ćerke Dine, koja je ostala u Srbiji, a koja je imala samo sedam godina kada se dogodila tragedija.

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.