Izvor: Luftika.rs, 14.Jul.2020, 17:14

Vreme je revolucije: Poznati holivudski glumac poslao snažnu poruku građanima Srbije

Iako se većina domaćih javnih ličnosti ne oglašava u vezi sa protestima protiv aktuelne vlasti koji se događaju širom Srbije, ali i dijaspore, sve je više svetskih zvezda koje šalju podršku našim demonstrantima. Među njima se našao i glumac Džon Kjuzak, koji je objavio kratki snimak iz kultnog filma „Crveni udar“.
Kjuzak, koji je inače jednom prilikom i snimao u Srbiji, objavio je na svom Tviter nalogu isečak iz filma “Crveni udar”, piše Nova.
U sceni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Bata Živojinović i Boris Dvornik, koji u ovom ratnom filmu igraju rudare u Trepči koji uporno sabotiraju Nemce da iskorišćavaju rudu za pravljenje oružja.
U kratkoj replici Dvornik pita Batu koliko je sati, na šta ovaj kaže:
“Vreme je revolucije”.
pic.twitter.com/FiZKVHcIEI
— John Cusack (@johncusack) July 13, 2020

Inače, protesti širom Srbije održavaju se već nedelju dana unazad. Iako u znatnom manjem obimu, sinoć je održan protest ispred Skupštine, a pre toga je grupa građana izašla pred Centralni zatvor zahtevajući da se puste uhapšeni učesnici protesta koji nisu izazivali nemire.
Bojsi: Čuvaj se, Beograde. Znaš da to ima smisla! (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.