Obama žvakao žvakaću gumu tokom ceremonije u Normandiji! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Jun.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama žvakao žvakaću gumu tokom ceremonije u Normandiji! (VIDEO)

Američki predsednik Barak Obama žvakao je žvaku tokom glavne ceremonije obeležavanja 70 godina od savezničkog iskrcavanja u Normandiji, prenose francuski mediji.

“Obama je od sinoć meta korisnika interneta na društvenim mrežama, pošto je snimljen kako žvaće žvaku tokom ceremonije u Normandiji”, naveli su mediji i dodali da su mnogi osudili njegov gest ocenivši da je nepristojan. Obama je verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << imao žvaku na bazi nikotina, pošto je bivši pušač.

Mediji podsećaju da Obamu svi kritikuju jer često žvaće žvaku na javnim mestima. Američki predsednik je posebno kritikovan kada je u decembru 2013. godine žvakao žvaku na sahrani bivšeg južnoafričkog predsednika Nelsona Mandele.
Obamino okruženje navodi da on to radi kako ne bi pušio i da je razvio diskretnu tehniku da se oslobodi žvake pre držanja govora.

Izvor: tanjug.rs
Foto: Twitter
 

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.