Obama nije posebno podržao nijednog demokratskog kandidata

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama nije posebno podržao nijednog demokratskog kandidata

Američki predsednik Barak Obama nije izrazio posebnu naklonjenost nijednom od demokratskih pretendenata za nominaciju za kandidata na predsedničkim izborima u SAD prilikom nedavnog donatorskog skupa Demokratskog nacionalnog komiteta, rekao je danas portparol Bele kuće Džoš Ernest.

Ernest je time odgovorio na pitanje u vezi sa navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lista "Njujork tajms" prema kojima je Obama na skupu u svrhe sakupljanja sredstava, u Ostinu prošlog vikenda, demokratskim donatorima preporučio da za nominaciju podrže Hilari Klinton, preneo je Rojters.

Kod demokrata trka još nije zvanično odlučena, ali je dominacija koju je Klintonova pokazala tokom Superutorka 2 nanela težak udarac planovima senatora iz Vermonta Bernija Sandersa da je zaustavi na putu ka predsedničkoj nominaciji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Obama nije posebno naklonjen nijednom kandidatu"

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 00:02

Vašington -- Predsednik SAD Barak Obama nije izrazio posebnu naklonjenost nijednom od demokratskih pretendenata za nominaciju za kandidata na predsedničkim izborima u SAD...To je saopštio portparol Bele kuće Džoš Ernest...Ernest je time odgovorio na pitanje u vezi sa navodima lista "Njujork tajms"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.