Inteza upozorava: Lažna stranica napada klijente, ne odazivajte se

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 00:34

Inteza upozorava: Lažna stranica "napada" klijente, ne odazivajte se

Banka Inteza upozorila je građane i svoje korisnike da se pojavila lažna stranica te banke koja vara klijente.

"Poštovani klijenti, obavešteni smo da je na društvenoj mreži Facebook kreirana lažna stranica Banca Intesa Srbija, preko koje se trenutno sprovodi fišing kampanja usmerena ka našim klijentima", saopštila je Banka Intesa na svom Tviter profilu.

Banka upozorava klijente da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nasedaju na prevaru.

"Ova stranica poziva korisnike da fotografišu svoje platne kartice i pošalju administratorima stranice fotografije, a za uzvrat poklanja dupliranje novčane sume na računima korisnika", napisano je na Tviter profilu banke Intesa.

Klijente upozoravaju da je u pitanju prevara i mole korisnike da se ne odazivaju pozivu za učešće u sličnim aktivnostima.

"Banka je preduzela neophodne korake u cilju sprečavanja daljih aktivnosti upućenih ka našim klijentima, a sve ostale klijente podsećamo da budu oprezni kada se od njih traže lični podaci putem društvenih mreža", saopštili su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.