Banka Intesa zatvorila ekspozituru u Novom Sadu, virus među zaposlenima

Izvor: Luftika.rs, 19.Jun.2020, 01:34

Banka Intesa zatvorila ekspozituru u Novom Sadu, virus među zaposlenima

Banka Intesa zatvorila je u četvrtak ekspozituru u Novom Sadu zbog toga što je nekoliko zaposlenih zaraženo koronavirusom. Svi zaposleni su upućeni na testiranje u Beograd, pošto banka u Novom Sadu nije imala na raspolaganju testove.
Zatvorena je ekspozitura na Bulevaru oslobođenja 8, kod železničke i autobuske stanice. Klijente je na vratima sačekalo obaveštenje o privremenom zatvaranju. Upućivani su ekspoziture kod Futoške pijace i u centru.

Zaposlenim u banci >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je rečeno da su njihove kolege koje su bile pozitivne na testu izolovane. Ostali su  juče bili testirani u Beogradu i još uvek su čekali rezultate.
– Neki od zaposlenih to nisu dobro podneli, počele su međusobne optužbe o tome ko je i kako uneo virus u banku. Sada čekamo, a imamo posla preko glave zbog toga što se broj ekspozitura konstantno smanjuje – rekao nam je jedan od zaposlenih u banci Intesa.
Banka Intesa je, po izbijanju epidemije korona virusa, donirala 10 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za nabavku neophodne medicinske opreme.
Od početka juna, broj novoobolelih u Novom Sadu se ne smanjuje. Virus korona je ušao u Dom za stare u Petrovaradinu, u NIS, i u drugim ustanovama. U Novom Sadu su na redu izbori, pa potom velika Green Love rejv žurka na Novosadskom sajmu, sa gostima iz cele Evrope.
Srbija DEFINITIVNO neće stići da odjavi epidemiju do kraja leta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.