Izvor: Blic, 26.Okt.2020, 11:58

BESPLATAN E-COMMERC SERVIS ZA MALE TRGOVCE Podrška stiže od Banca Intesa i Vise, a evo i ko sve na nju ima pravo

Ako postoji segment privrede koji će izaći još jači posle aktuelne krize, to je neumnjivo onlajn biznis i internet trgovina. I u svetu i u Srbiji, kupovina i prodaja preko interneta prethodnih meseci beležila je nezadrživi rast koji se kretao i do 200 procenata. Ovakve brojke istovremeno su mnogim provrednicima poslale jasan signal da je vreme za menjanje strategije i okretanje kao novim trendovima i mogućnostima.
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KUPOVINA NA KLIK Internet trgovina skočila je do 200 procenata, a evo i šta se najčešće kupuje iz fotelje

Izvor: Blic, 26.Okt.2020

Pandemija je naterala mnoge ljude da po prvi put počnu da kupuju namirnice preko mreže, a trend koji nosi internet trgovina će, prema mnogim procenama, nesumnjivo promeniti način kupovine i nakon krize.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.