Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021, 14:08

Voša u Bačkoj Palanci "tempira" formu za polufinale kupa sa Partizanom

Fudbaleri Vojvodine danas u okviru 32. kola Superlige Srbije gostuju ekipi Bačke iz Bačke Palanke.

Vojvodini će današnji meč biti poslednji pred važan duel polufinala Kupa Srbije, koji Novosađane očekuje u sredu, 21. aprila. protiv ekipe Partizana.

Pred meč u Bačkoj Palanci u konkurenciju za tim se vraća i Mirko Topić, koji je odsustvovao sa terena zbog povrede.

"Oporavio sam se i biću u konkurenciji za tim. Svi smo zdravi, svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << treniramo, neki igrači su još uvek roviti, ko će biti spreman da zaigra", navodi Topić.

Igrač Vojvodine Dejan Zukić smatra da bi Vojvodina morala da se fokusira na osvajanje sva tri boda, te da na taj način nastavi pobednički niz pred važan meč u Kupu.

"Nakon pobede nad Zlatiborom trebali bismo da pružimo 100 posto svojih mogućnosti za ovaj meč, pa da se potom fokusiramo na Partizan u polufinalu Kupa. Zadovoljan sam svojim partijama od početka sezone, dao sam nekoliko golova i zadovoljan sam što mi je trener ukazao još veće poverenje", ističe Zukić.

Vojvodina se trenutno nalazi na trećem mestu prvenstva i već je obezbedila učešće u kvalifikacionim mečevima za evropska takmičenja, dok se ekipa Bačke nalazi na poslednjem mestu prvenstva i gotovo je izvesno da će se naredne sezone preseliti u niži rang takmičenja.

Meč se igra danas u 16 časova na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.