Izvor: Radio 021, 20.Jul.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina slavila kao domaćin u Bačkoj Palanci

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su prvu pobedu u Linglong Superligi Srbije, tako što su na startu novog prvenstva kao domaćini na stadionu u Bačkoj Palanci savladali ekipu Mačve rezultatom 3:1.

Golova nije bilo u prvom poluvremenu susreta, ali je zato u nastavku bilo veoma uzbudljivo i postignuta su četiri pogotka.

Vojvodina je povela u 50. minutu, posle asistencije Nikole Drinčića mrežu gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zatresao je Bojan Matić. Isti fudbaler je samo minut kasnije duplirao prednost Novosađana, da bi u 79. minutu Mačva uspela da samnji na 2:1 pogotkom Aleksandra Stevanovića.

Ipak, u amom finišu, tačnije u nadoknadi vremena, Miodrag Gemović je otklonio sve dileme oko pobednika postigavši gol za 3:1.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.