Uhapšeni policajci zbog sumnje da su primili mito

Izvor: RTS, 12.Sep.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni policajci zbog sumnje da su primili mito

Šest policajaca iz Bačke Palanke uhapšeno je zbog sumnje da su od osoba koje su napravile saobraćajni prekršaj primili novac kako im kazna ne bi bila zavedena.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su policijske službenike Policijske stanice Bačka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Palanka Z. L. (1977), S. T. (1983), M. S. (1971), D. S. (1967), Z. P. (1967) i D. S. (1983) zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičeni se terete da su od više učesnika u saobraćaju koje su zaticali u izvršenju prekršaja zahtevali i primali novac kako ne bi evidentirali prekršaj i protiv učinalaca sproveli odgovarajući prekršajni postupak, navodi se u saopštenju MUP-a.
Takođe, uhapšeni su i N. M. (1999), V. C. (1975), N. B. (1984) i U. P. (1985) zbog sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Sadu uhapšeno šest policajaca zbog primanja mita

Izvor: B92, 12.Sep.2019

Novi Sad -- Policija u Novom Sadu uhapsila policijske službenike Policijske stanice Bačka Palanka Z. L. (42), S. T. (36), M. S. (48), D. S. (52), Z. P. (52) i D. S. (36)...Uhapšeni su osumnjičeni za primanje mita i zloupotrebu službenog položaja,..Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na B92...

UHAPŠENO ŠEST SAOBRAĆAJACA Zahtevali od vozača NOVAC da im ne bi pisali kazne

Izvor: Blic, 12.Sep.2019

Unutrašnja kontrola MUP-a uhapsila je šest policajaca iz Bačke Palanke zbog sumnje da su od više učesnika u saobraćaju koje su zaticali u izvršenju prekršaja, zahtevali i primali novac kako ne bi evidentirali prekršaj i sproveli prekršajni postupak, saospsteno je danas iz MUP-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.