Težak udes kod Novog Sada: Jedna osoba poginula, drugoj se bore za život

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Novog Sada: Jedna osoba poginula, drugoj se bore za život

U jutarnjim časovima, došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu Novi Sad-Bačka Palanka, jedan muškarac star oko 40 godina, izgubio je život na licu mesta.

Drugom muškarcu se lekari bore za život.

Do nesreće je došlo kada je vozač najverovatnije zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom udario svom silinom u drvo.

Na gotovo istom mestu u novembru prošle godine, poginuo je policajac iz Beočina, a u današnjoj nesreći oštećen je i njegov spomenik, prenose Novosti.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Novog Sada: Udario u drvo i prepolovio mercedes - jedna osoba poginula, drugoj se bore za život

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019

U ranim jutarnjim časovima, došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu Novi Sad-Bačka Palanka...Do nesreće je došlo kada je vozač najverovatnije zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom udario svom silinom u drvo...Jedan muškarac star oko 40 godina, izgubio je život na licu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.