Sporne situacije koje će se analizirati - Penal za Radnik protiv TSC-a, poništen gol Mačvi protiv Radničkog... (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporne situacije koje će se analizirati - Penal za Radnik protiv TSC-a, poništen gol Mačvi protiv Radničkog... (video)

Čekamo stručnu analizu po završetku 11. kola.

Juče je odigrana većina utakmica 11. kola Linglong Superlige, a glavni utisak je prvi poraz ekipe TSC-a od početka nove sezone.

Tim iz Bačke Palanke je poražen u Surdulici od domaćeg Radnika sa 1:0, a gol odluke postignut je početkom drugog poluvremena, kada je Makarić realizovao jedanaesterac za Surduličane.

Međutim, za analizu je situacija zbog koje je sudija Novica Anđeloski pokazao na belu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tačku. Tu situaciju možete videti od 01:40 na priloženom snimku sa YouTube kanala Superlige.

Sporna situacija viđena je i na utakmici u Šapcu, gde je Mačva poražena od Radničkog iz Niša sa 1:0.

Domaćem timu je poništen gol, koji možete da vidite od 05:23 na drugom snimku, a razlog je ofsajd pozicija u kojoj se, po proceni pomoćnog arbitra, nalazio Šušnjar, koga je lopta pogodila na putu ka mreži.

-

--
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka,   Jutjub

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.