Škola crtanja i slikanja u Muzeju grada Bačke Palanke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2022, 16:18

Škola crtanja i slikanja u Muzeju grada Bačke Palanke

Kulturni centar Bačka Palanka ponovo pokreće školu crtanja i slikanja namenjenu svima koji žele da razvijaju svoju kreativnost. Časovi će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama Muzeja grada.

"Dobrodošli su svi koji žele da nauče nešto novo i da unaprede svoje slikarske i crtačke sposobnosti. Za polaznike je obezbeđena sva potrebna oprema, očekujemo da se prijave mladi koji nemaju iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u stvaralačkom radu, ali i oni koji su već imali priliku da izlažu svoje dosadašnje radove, koji se slikarstvom bave iz hobija ili pohađaju umetničke škole’’, rekla je za RTV Tijana Sićević, diplomirani primenjeni umetnik i master scenskog dizajna.

"Časovi će se održavati u dve grupe, utorkom od 19 do 21 čas i sredom od 19,30 do 21,30. Zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona na broj 064 88 22 159’’, dodala je Sićevićeva koja će raditi sa polaznicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.