Putevi prohodni, oprez zbog velikog broja radova

Izvor: RTS, 23.Okt.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi prohodni, oprez zbog velikog broja radova

Vozače tokom dana očekuje dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja na putevima van većih gradova, javlja Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih čekanja od 30 minuta.
Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju oko 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sati, saopštio je jutros AMSS.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretnjaci na prelazu Bačka Palanka, takođe na izlazu iz zemlje, čekaju oko osam sati, na Horgošušest, a Kelebiji pet sati.
I pored povoljnih vremenskih prilika i dobre prohodnosti, AMSS upozorava vozače da budu oprezniji zbog velikog broja deonica na kojima se izvode radovi, a posebno u satima pojačanog saobraćaja kada se formiraju kolone sa usporenom vožnjom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 12 sati, do osam sati se čeka i na prelazima sa Mađarskom

Izvor: Blic, 23.Okt.2019

Lepo vreme i umeren intezitet saobraćaja van gradskih sredina uslovljava nesmetano odvijanje saobraćaja, sem na onim, na kojim je zbog radova saobraćaj usporen i odvija se prema uputstvima privreme saobraćajne signalizacije, saopšštio je AMSS.

Nastavak na Blic...

Saobraćaj umerenog intenziteta, zadržavanja na prelazima do 20 minuta

Izvor: RTS, 24.Okt.2019, 07:44

U Srbiji će saobraćaj biti umerenog intenziteta, na graničnim prelazima putnička vozila ne čekaju duže od 20 minuta, dok kamioni čekaju i po nekoliko sati. . Teretna vozila na graničnom prelazu Bačka Palanka čekaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.