Privrednici u opštini Bačka Palanka biće oslobođeni plaćanja zakupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021, 12:19

Privrednici u opštini Bačka Palanka biće oslobođeni plaćanja zakupa

Privrednici u opštini Bačka Palanka, biće oslobođeni plaćanja zakupa javnih površina i poslovnog prostora, kojim raspolaže opština, u periodu od prvog jula, do 31. decembra 2021. godine.

"Ovo je samo jedna od mera koju lokalna samouprava sprovodi, kako bi pomogla ugostiteljima i drugim malim privrednicima, da prevaziđu krizu izazvanu epidemijom korona virusa, po ugledu na druge opštine i gradove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Srbiji", rekao je Branislav Šušnica, predsednik opštine.

Podsetio je, da će turističke agencije, sa sedištem na teritoriji opštine Bačka Palanka, uskoro dobiti jednokratnu pomoć. Trenutno se razmatra, koliki iznos će biti opredeljen za tu namenu.

"Na ovaj način, lokalna samouprava će izaći u susret ugostiteljima, turističkim radnicima, privrednicima, koji su najviše pogođeni krizom izazvanom pandemijom“, zaključio je Šušnica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.