Izvor: Radio 021, 21.Sep.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetioci Štranda u ponedeljak pomažu malom Jovanu da ode u Belgiju na operaciju katarakte

Tokom pretposlednjeg ovogodišnjeg "Humanitarnog ponedeljka" na Štrandu posetioci će biti u prilici da pomognu odlazak u Belgiju na operaciju katarakte osmogodišnjem Jovanu Živkoviću iz Bačke Palanke.

Zbog specifičnosti operacije, za koju je potrebno sakupiti 3.700 evra, ona mora da bude izvedena u inostranstvu.

Jovan je prevremeno rođen, te je nakon dugog boravka u inkubatoru na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oku potpuno izbio vid, dok je na drugo slabovid.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.