Na putevima BEZ GUŽVE, nema ZASTOJA, ali budite OPREZNI pored rečnih tokova zbog MAGLE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na putevima BEZ GUŽVE, nema ZASTOJA, ali budite OPREZNI pored rečnih tokova zbog MAGLE

Zadržavanja za teretna vozila ima na izlazu iz zemlje, na prelazu Batrovci se čeka oko 120 minuta, a kod Bačke Palanke oko 60 minuta

Saobraćaj u Srbiji odvija se uz dobru prohodnost puteva, bez vanrednih zastoja i prekida, ali sa uobičajeno pojačanim saobraćajem na prilaznim putevima većih gradova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vidljivost je uglavnom dobra, dok tokom jutra magla i sumaglica mogu smanjivati vidljivost na putevima pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečnih tokova, po kotlinama i dolinama.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima takođe nema čekanja.

.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.