Na Batrovcima se čeka oko tri sata, očekuju se gužve i na Horgošu

Izvor: RTS, 31.Avg.2018, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima se čeka oko tri sata, očekuju se gužve i na Horgošu

Na graničnom prelazu Batrovci saobraćaj je znatno pojačanog intenziteta i putnička vozila čekaju oko tri sata, saopštio je AMSS, pozivajući se na poslednje podatke Uprave granične policije.
Za ulazak u Hrvatsku AMSS savetuje korišćenje graničnih prelaza Šid, Sot ili Bačka Palanka.

I na prelazu Gradina sa Bugarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trenutno se na ulazu u zemlju beleži veći broj vozila.
Na Horgošu se trenutno čeka oko 30 minuta sa naše strane i 30 minuta sa Mađarske, ali tako neće ostati jer vozila pristižu te se očekuju veće gužve. U kolonama su uglavnom stranci jer su završeni godišnji odmori i letovanja, počinje školska godina.
Nadležni savetuju korišćenje alternativnih graničnih prelaza – Đala, Kelebija, Horgoš 2, Bački Vinogradi. 
Na ostalim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.
Prema poslednjim informacijama JP "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
S obzirom na to da se nalazimo na kraju radne nedelje, ali i avgusta meseca, najveći broj vozila se očekuje unutar gradskih sredina, a kako uskoro počinje školska godina, AMSS upozorava da se na ulicama oko škola vozi opreznije uz dodatno smanjenje brzine.
Ovog jutra saobraćaj je umerenog intenziteta, dok se već u prvim popodnevnim satima očekuje i veći broj vozila na putevima širom zemlje, usled predstojećeg vikenda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GUŽVE NA GRANIČNOM PRELAZU Na Batrovcima kilometarske kolone, čeka se barem TRI SATA

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Na graničnom prelazu Batrovci saobraćaj je znatno pojačanog intenziteta i putnička vozila čekaju oko tri sata, saopštio je jutros AMSS, pozivajući se na poslednje podatke Uprave granične policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.