Kolone na Batrovcima i Horgošu, višesatna čekanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2018, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolone na Batrovcima i Horgošu, višesatna čekanja

Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj, ali i Crnoj Gori.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgošš, na izlazu, vozila čekaju oko četiri sata, a na GP Horgošš-2 i Bački Vinogradi, na izlazu oko dva sata.

Iz AMSS vozačima savetuju da koriste alternativne GP sa Mađarskom, kao što su GP Kelebija i Bački Breg, koji su otvoreni 24 sata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na kojima se zadržavanja kreću u intervalima od pola sata do sat.

U pravcu ka Hrvatskoj, na GP Batrovci, na izlazu zadržavanja su oko sedam sati, međutim i međuzona između Srbije i Hrvatske je puna, što produžava vreme čekanja.

Na GP Šid i Sot, na izlazu čeka se oko sat vremena.

Alternativni GP sa Hrvatskom su Bačka Palanka, Ljuba ili Bogojevo, a na kojima trenutno nema dužih zadržavanja.

Na GP Preševo na ulazu u zemlju čeka se od pola sata do sat, a isto vreme čekanja očekuje vozače, takođe na ulazu u zemlju iz pravca Bugarske na GP Gradina.

Na GP prema Crnoj Gori pojačan intenzitet saobraćaja sa zadržavanjima do pola sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gužve na granici, na Batrovcima se čeka satima

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2018

Na putevima u Srbiji povećan je broj vozila, a na graničnim prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje formirane su kolone i čekanje je višesatno...Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na Horgošu se čeka oko dva sata, dok se na Kelebiji čeka oko sat vremena na izlazu iz naše zemlje...Na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.