Na Batrovcima kamioni čekaju osam sati

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima kamioni čekaju osam sati

Teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju na pojedinim graničnim prelazima i po više sati, a na Batrovcima osam sati Teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju na pojedinim graničnim prelazima i po više sati, a na Batrovcima osam sati. Na Horgošu i Kelebiji kamioni čekaju po četiri sata, na Šidu dva, a na Bačkoj Palanci i Bogojevu po sat vremena, saopštio je AMSS. Prema poslednjim informacijma >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Uprave granične Policije na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja. Lepše vreme donosi i lakšu vožnju na putevima u Vojvodini, na širem području Beograda u zapadanim i jugozapadnim krajevima Srbije gde je prohodnost puteva dobra, a kolovozi samo mokri.PROČITAJTE JOŠ: GUŽVE NA GRANICI: Višesatna čekanja za kamione, očekuje se pojačan saobraćaj Sa mešovitim padavinama, kišom, susnežicom ili snegom treba računati na putevima u centralnim, južnim i jugoistočnim krajevima. Magla može biti razlog usporene vožnje na području Zrenjanina, Banatskog Karlovca, Kraljeva, Negotina i Crnog Vrha jer smanjuje vidljivost do 200 metara na području ima je u vranjskoj i leskovačkoj kotlini, a sa sumaglicom treba računati i na većini puteva koji prolaze pored reka i kanala u Vojvodini. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog magle i vlažnih kolovoza

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2019

Vozačima se večeras na putevima u Srbiji savetuje oprezna vožnja zbog magle i vlažnih kolovoza, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...AMSSje upozorio vozače i na odrone i oštećenja na kolovozima.Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja...Teretna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.