Mačva dala gol posle 9 sati, dobila s devetoricom

Izvor: Mondo, 10.Mar.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačva dala gol posle 9 sati, dobila s devetoricom

Loša serija Šapčana završila se u Bačkoj Palanci gde je Nenad Gavrić doneo pobedu.

Foto: MN Press

Tačno 532 minuta prošlo je između dva gola Mačve!

Još početkom decembra Miloš Adamović je bio strelac za Šapčane u porazu od Radnika (1:2), da bi potom ekipa Darka Tešovića pisala "nulu" u duelima sa Partizanom, Mladosti, Zemunom, Radom i Dinamom...

Negativna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << serija Mačve završila se ovog popodneva u Bačkoj Palanci gde su gosti slavili pogotkom Nenada Gavrića iz jedanaesterca - 1:0 (1:0).

Srđan Grabež je u svom kaznenom prostoru oborio jednog igrača Mačve, a precizan sa "kreča" bio je Nenad Gavrić, što je bio njegov peti pogodak ove sezone, od ukupno - verovali ili ne - svega 13 koliko je Mačva dala u duplo više odigranih utakmica (26).

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA SUPERLIGE POSLE 26. KOLA/

Šapčani su se potom odlučili na odbranu sopstvenog gola i bili na sve većim iskušenjima pošto je u 62. minutu crveni karton dobio Ivan Obrovac, pa u 80. Nemanja Tošić.

Ipak, i sa devetoricom na terenu, Mačva je upisala pobedu na gostovanju na "Vavi", dok su na samo pedesetak kilometara odatle, na novosadskom "Karađorđu", Proleter i Rad odigrali susret na kome nisu viđeni golovi (0:0).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.