Haos na graničnim prelazima: Teretnjaci čekaju i do osam sati, na putničkim terminalima nema zadržavanja

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na graničnim prelazima: Teretnjaci čekaju i do osam sati, na putničkim terminalima nema zadržavanja

Auto-moto Savez Srbije saopštio je da danas teretna vozila na graničnim prelazima čekaju satima.

Na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš teretnjaci čekaju četiri sata, na Batrovcima se čeka osam sati, a na prelazu Bačka Palanka tri sata.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja.

Prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

AMSS napominje da period lepog, suvog i toplog vremena doprinosi lakšoj vožnji, ali sigurno i pojačanom saobraćaju, a posebno u onom drugom delu dana kad vikend zapravo i počinje.

Svi pravoslavni praznici, a posebno slave donose uvek veći broj vozila na putevima, ali i unutar naselja i gradova, zbog toga će vozačima danas i sutra možda biti potrebno više strpljenja za prolazake pojedinih deonica, dodaje se u saopštenju.

Vreme se igra sa nama: Zahlađenje, kiša, olujni vetar, a onda za vikend nas čeka Miholjsko leto (TABELA)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Na prelazu Gradini čeka se do 30 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2018, 08:32

Vozače ove večeri očekuje pretežno vedro vreme u većem delu naše zemlje i bez padavina, a usled čestih temperaturnih razlika, iz AMSS savetuju vozačima oprezniju vožnju kroz stenske useke i klisure zbog pojave odrona...Veći oprez savetuju i na deonicama trasiranim duž rečnih tokova i po kotlinama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.