UŽAS u Bačkoj Palanci! Dva dečaka (11) pokušala DA SILUJU DEVOJČICU (14)!

Izvor: Večernje novosti, 29.Feb.2020, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Bačkoj Palanci! Dva dečaka (11) pokušala DA SILUJU DEVOJČICU (14)!

Policiji u Bačakoj Palanci je prijavljeno da su dva 11-godišnja dečaka uz upotrebu sile pokušali da obljube 14-godišnju devojčicu Policiji u Bačakoj Palanci je prijavljeno da su dva 11-godišnja dečaka uz upotrebu sile pokušali da obljube 14-godišnju devojčicu.Tom prilikom lakše su povređene devojčica i njena sestra koja je pokušala da je odbrani od napasnika. Viši javni tuzilac u Novom Sadu je događaj kvalifikovao kao silovanje u pokušaju.(Pink.rs)
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačka Palanka u šoku: Dva dečaka (11) pokušala da siluju 14-godišnju devojčicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2020

Kako Radio-televizija Vojvodine nezvanično saznaje, dvojica jedanaestogodišnjaka koja su sinoć pokušala da siluju četrnaestogodišnju devojčicu, od ranije su poznata lokalnoj policiji zbog sitnih krađa...Tom prilikom lakše su povređene devojčica i njena sestra koja je pokušala da je odbrani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DEČACI (11) NAPALI DEVOJČICU (14) KOD CRKVE: Seo mi je na stomak, počeo da svlači helanke i rekao: Sad ću da te silujem

Izvor: Kurir, 29.Feb.2020

Devojčica (14) je prijavila policiji u Bačkoj Palanci da su dvojica maloletnika, starih 11 godina, pokušala da je siluju u blizini pravoslavne crkve kada se sa sestrom vraćala iz škole!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.