Teretnjaci na Batrovcima čekaju osam sati, na Horgošu dva

Izvor: B92, 11.Okt.2018, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci na Batrovcima čekaju osam sati, na Horgošu dva

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju oko osam sati na Batrovcima, na Horgošu, Kelebiji, Sidu oko dva čaša, a na prelazu Bačka Palanka oko sat.

U saopštenuju AMSS se navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita, i zato treba pripaziti na putevima koji vode pored reka, kanala, jezera, u klisurama i po kotlinama.

Maglu je teško predvideti zato se preporučuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozačima da u ovim delovima dana kada je ona česta pojava budu pažljivi za volanom, kako bi na vreme mogli da pravilno reaguju i vožnju prilagode datim uslovima na putu.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših prelaza trenutno nema dužih zadržavanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.