Izmena režima oko Čaira i ostale servisne vesti

Izvor: Megafon.co, 22.Okt.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima oko Čaira i ostale servisne vesti

JKP Parking servis Zbog Kup utakmice protiv fudbalskog kluba „Bačka“ iz Bačke Palanke na stadionu Čair uvodi se privremena izmena režima saobraćaja na prilazima i unutar SC Čair.
U sredu, 23. oktobra biće obustavljeno kretanje saobraćaja na prilazima SC Čair iz ulica 9. Brigade i Zetske. A u periodu od 07:00 do 18:00 časova.
Dok traje privremena izmena režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje unutar SC Čair vozilima pod pratnjom, službenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama, vozilima posetioca bazena Čair i vozilima hitnih intervenicija.
Ostali radovi JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš će u utorak, 22. oktobra, raditi na zameni sijalica na teritoriji GO Palilula i Crveni krst. Kao i na Bulevaru Medijana i Vizantijskom bulevaru.
Biće izvedeni radovi na izradi horizontalne signalizacije. I to: obeležavanje linija na putevima Krušce – Supovac – Sečanica i obeležavanje površina na poligonu OŠ Njegoš i Šumatovačkoj ulici.
JKP Mediana Na poziv stanara iz ulice Krivi vir, JKP Mediana uklonila je grane, lišće i otpad. JKP Mediana Niš aktivno učestvuje u akciji časopisa Blic pod nazivom “Očistimo reke i jezera”.
“U okviru te akcije čistili smo Suvodolski potok kod Brzog Broda. Kao i Rujnički i Humski potok.”
JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju
– Knez Selo. Voda na površini, potrebno je raskopavanje prema izletištu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u Knez Selu do 15 sati.
– Knez Selo. Voda na površini, potrebno je raskopavanje od znaka u ulici desno. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.
– Ulica Kajmakčalanska br. 17. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kajmakčalanskoj.
– Selo Gornje Međurovo. Voda na ulici kod ambulante, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć kratki prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gornje Međurovo.
– Selo Donje Međurovo, ulica Maršala Tita. Kvar na servisnom ventilu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Donje Međurovo (ulica Maršala Tita).

Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.