HOROR U BAČKOJ PALANCI: Nestalog radnika tražili satima, beživotno telo pronađeno u krugu firme

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 16:51

HOROR U BAČKOJ PALANCI: Nestalog radnika tražili satima, beživotno telo pronađeno u krugu firme

Telo nesrećnog K.V. je poslato na obdukciju.

U krugu firme " Komanlna higijena" u Bačkoj Palanci kaminom je pregažen radnik K.V. (54) iz Obrovca, a njegov kolega M. V. koji je upravljao vozilom je izjavio da uopšte nije primetio šta se dogodilo.

Kako prenose lokalni mediji, nesrećni muškarac bio je zaposlen u radnoj jedinici "Komunalna higijena" koja posluje u okviru JKP "Komunalprojekt" iz Bačke Palanke.

- Nakon isteka radnog vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primećeno je da je njegov automobil i dalje na parkingu, a da ga niko nije video nekoliko sati. Nakon višečasovne potrage, u krugu firme je pronađeno beživotno telo K.V. o čemu je obaveštena policija.

Nakon istrage i uvidom u snimke bezbednosnih kamera utvrđeno je da je pokojnog K.V. pregazio radni kamion kojim je upravljao M.P. iz Bačke Palanke. M.P. je izjavio da nije osetio nikakav udarac upravljajući vozilom- navode mediji.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.