Zapaljen automobil u Zvečanu

Izvor: Studio B, 04.Apr.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen automobil u Zvečanu

U Zvečanu na severu Kosova noćas je zapaljeno jedno putničko vozilo sa kraljevačkim registarskim oznakama čiji je vlasnik Srbin S.P., povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta.

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je Tanjugu da je u ulici Oslobođenja u Zvečanu oko 1.00 sat zapaljen automobil marke "BMW", vlasništvo S.P. i da je policija obavila uviđaj.

Ovo je treći ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << incident na severu Kosova u poslednjih par dana, nakon što su u Kosovskoj Mitrovici u sredu uveče zapaljena dva privatna automobila koja su bila vlasništvo pripadnika Kosovske policije.

 
Pogledaj vesti o: BMW,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Zvečan: Zapaljen automobil Srbinu

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2015

U Zvečanu na severu Kosova noćas je zapaljeno jedno putničko vozilo sa kraljevačkim registarskim oznakama čiji je vlasnik Srbin S.P., povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta. Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je Tanjugu da je u ulici Oslobođenja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.