Izvor: Blic, 10.Maj.2021, 09:09

VOZIO POD DEJSTVOM OPIJATA Policija zaustavila muškarca (28) iz saobraćaja, bio pozitivan na AMFETAMIN

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su sinoć oko 23 sata iz saobraćaja muškarca (28) koji je u ulici Vladimira Popovića u Beogradu upravljao automobilom marke "BMW" pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drogiran vozio "BMV" po Beogradu

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2021

Saobraćajna policija je sinoć iz saobraćaja isključila dvadesetosmogodišnjeg muškarca koji je u Beogradu upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Nastavak na Radio 021...

Privedeno petoro vozača - vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Maj.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, tokom vikenda, zaustavili su petoricu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio motocikl pod dejstvom psihoaktivnih supstanci...Policija je na području grada alkotestirala dvojicu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.