Izvor: Radio 021, 11.Avg.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: U reku gurnuo BMW jer za rođendan nije dobio Jaguara

Neimenovani Indijac je bio toliko razočaran automobilom koji je kao rođendanski poklon dobio od svog oca da se odlučio na radikalan potez.

Mladić je od svog oca dobio BMW vredan oko 49.000 dolara, ali je želeo Jaguar koji košta nešto više. Bio je toliko razočaran i ljut da je novi automobil gurnuo u reku koja se nalazi u severnoj indijskoj državi Harjana.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

POBESNELI INDIJAC GURNUO BMW U REKU: Hteo jaguara za rođendan, pa se silno razočarao! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Avg.2019

Neimenovani Indijac je bio toliko razočaran automobilom koji je kao rođendanski poklon dobio od svog oca da se odlučio na radikalan potez.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.