Udes kod osnovne škole 3. oktobar: BMW-om oborio dve bandere

Izvor: Bor030.net, 31.Jul.2020, 13:30

Udes kod osnovne škole 3. oktobar: BMW-om oborio dve bandere

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se u noći između četvrtka i petka dogodila u ulici 3. oktobar, u neposrednoj blizini istoimene osnovne škole u Boru. Prema pisanju Novosti, S. J. (37) iz Zaječara jutros je vozeći autobil BMW velikom brzinom popeo na trotor i oborio dva stuba ulične rasvete. Oni koji su […] The post Udes kod osnovne škole 3. oktobar: BMW-om oborio dve bandere appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: BMW,   Zaječar,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

DIVLJA VOŽNJA UMALO NAPRAVILA TRAGEDIJU! U Boru vozač BMW-a oborio dva stuba: Pravo je čudo kako niko nije stradao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020

Incident se dogodio u neposrednoj blizini osnovne škole gde je ograničenje brzine 30 kilometara na sat..Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se u noći između četvrtka i petka dogodila u ulici 3. oktobar, u neposrednoj blizini istoimene osnovne škole u Boru...Prema pisanju medija,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.