Teška nesreća u Sićevačkoj klisuri, povređeno četvoro turskih državljana

Izvor: RTS, 14.Avg.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Sićevačkoj klisuri, povređeno četvoro turskih državljana


Dvoje turskih državljana je teže, a dvoje lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se noćas u 2.50 dogodila u Sićevačkoj klisuri. Kako je RTS potvrđeno u policiji "BMV" švedskih registarskih tablica u kome je bilo četiri turskih državljana očešao se sa "volvom" u kome su bila dvojica bugarskih državljana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udes u Sićevačkoj klisuri - auto sleteo na prugu, četvoro povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2019

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila noćas oko 3 sata povređeno je četvoro turskih državljana kada je "bmw" u kome su se vozili sleteo s puta, posle sudara sa "volvom" bugarskih tablica. Prema prvim informacijama, dvoje je teže povređeno. ..Povređeni iz udesa prevezeni su u niški Klinički...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.