TRKA STRAVE I UŽASA: HRVAT DIVLJAO BMW-om PA POKOSIO DVA MUŠKARCA I ŽENU!(UZNEMIRIJUĆ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRKA STRAVE I UŽASA: HRVAT DIVLJAO BMW-om PA POKOSIO DVA MUŠKARCA I ŽENU!(UZNEMIRIJUĆ VIDEO)

Parking je pretvoren u stazu za driftovanje, a jedan mladić nije dobro uradio svoj posao i završio je među gledaocima, pokosivši dva muškarca i ženu.

- Taj dečko uopšte nije trebalo da drifta. Svoj BMW izložio je među ostalima u hali i krenuo napolje. Bez dopuštenja je izašao na stazu i na kraju udario tri gledaoca - rekao je Tomislav Starešina, jedan od voditelja autokluba u nastajanju.

Istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da su svi koji su se javili za drift morali potpisati izjavu o preuzimanju odgovornosti. Mladić koji je vozio BMW to nije učinio i bez dozvole je izašao na stazu.

- Precenio se i izleteo s poligona - kazao je Starešina.

Prema snimku jednog od svedoka, ljudi u publici nisu uspeli da pobegnu automobilu koji je jurio na njih. Prvo je udario u gume koje su bile postavljene uz stazu, nakon čega je pokosio dva muškarca i ženu.

Tim medicinara je odmah pružio pomoć gledaocima i niko od povređenih nije životno ugrožen. Muškarci imaju bolove u leđima i vratu, a devojka je povredila nogu.

Automobil koji ih je udario više nije u voznom stanju. Kako se ne bi zapalio nakon udarca u beton, zasuli su ga prahom iz vatrogasnog aparata, a kasnije su ga premestili.

- Vozač je priznao da je pogrešio i zasad je postupio ispravno. Ipak, on više neće moći da se pojavi na ovakvim okupljanjima kao učesnik nego isključivo kao posetilac - rekli su organizatori.

Ovo je drugo okupljanje ljubitelja automobila u Zagrebu. Propisi za vozače su izuzetno strogi, upravo zbog sigurnosti. Ipak, nije bilo zaštitne ograde između staze i publike, što se prema rečima saobraćajnih stručnjaka može smatrati propustom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.