STRAVIČNA NESREĆA u Splitu! Tinejdžer divljao BMW-om, pa se zakucao u mercedes: Ubio sebe i četvoro teško povredio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA u Splitu! Tinejdžer divljao BMW-om, pa se zakucao u "mercedes": Ubio sebe i četvoro teško povredio!

U teškoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je izgubila život, dok su četiri osobe teško povređene kada je automobil marke BMW nekontrolisano udario u auto koji mu je dolazio u susret

Devetnaestogodišnji mladić preminuo je nakon što je teškoj saobraćajnoj nesreći u Splitu zadobio povrede opasne po život, dok su četiri lica povređena.

Lekari su sinoć uspeli da reanimiraju devetnaestogodišnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je vozio "BMV", ali je on preminuo tokom noći u splitskoj bolnici, javili su hrvatski mediji.

Još dva lica su teško povređena, od kojih jedan mladić ima povrede opasne po život, dok je dvoje zadobilo lakše povrede.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 20:00 časova u Ulici Put Supavla, učestvovali su automobili "BMV", "Mercedes" i "Fijat punto".

Uviđajem je utvrđeno da je nesreću izazvao devetnaetogodišnji mladić koji je zbog neprilagođene brzine prešao preko duple linije i udario u "mercedes" koji je dolazio iz suprotnog smera. Usled udara, "mercedes" se zarotirao i udario u "fijat punto".

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.