ŠTA JE SA MOZGOM? Tokom fudbalskog meča ludak ULETEO na teren kolima u punoj brzini! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE SA MOZGOM? Tokom fudbalskog meča ludak ULETEO na teren kolima u punoj brzini! (VIDEO)

Stiuacija kakva se ne pamti.

Neverovatna scena viđena je na meču omladinske lige Ujedinjenih Arapskih Emirata, između Al Džazire i Šabab Al Ahlija. U trenutku kada je trajala utakmica i akteri borili za svaku loptu, na terenu se pojavio automobil.

TAJSON JE POSUMNJAO DA GA ŽENA VARA SA DONALDOM TRAMPOM: Čuveni NOKAUTER je tada seo u svoj BMW i uradio nešto potpuno SULUDO (FOTO)

DOVOLJNA IM JE JEDNA REČ! Novakove kolege mu čestitale rođendan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nole će se oduševiti (VIDEO)

Meanwhile in the UAE... 😅😅pic.twitter.com/acHKecq8EM

— Footy Fooligans (@FootyFooIigans) May 21, 2018

OGLASIO SE NIKOLIĆ! Da, istina je, sve je dogovoreno sa Partizanom

Svi su ostali u šoku, kako igrači, tako i navijači na tribinama. Pojedini fudbaleri su čak krenuli da beže, jer je sumanuti vozač išao u njihovom pravcu, ali srećom nije bilo povređenih. Meč je ubrzo nastavljen, a vinovnik incidenta je ubrzo uhapšen.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.