Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTNA PRESUDA Divljao kroz Strahinjića bana, umalo ubio porodicu, vikao, pretio, pa pobegao i OVO JE NJEGOVA “KAZNA”?!

Foto: RAS Srbija Dejan Marković koji je 27. juna BMW-om uleteo u baštu kafića u Ulici Strahinjića bana u samom centru Beograda i povredio goste lokala, ekspresno je sklopio sporazum sa Prvim osnovim tužilaštvom na svega godinu dana kućnog pritvora. Godinu dana u svom domu… i to bez nanogvice. To je njegova kazna. Porodica Maksimović, Slađana, njen suprug Stefan i njihova dvoipogodišnja ćerkica tog dana povređeni su u ovom udesu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i još se bore sa posledicama. Sada su šokirani ovom presudom i pokreću privatnu tužbu protiv pomahnitalog vozača. Presuda od svega godinu dana kućnog pritvora, i to bez elektronskog nadzora, izazvala je muk i u lokalu koji je tog dana gotovo ceo razlupan. Zaposleni na ovu kaznu nisu imali čak ni komentar… – Strašno… – rekli su kratko i svi ućutali. Zbog svega ovoga, ne možemo a da se ne zapitamo: kakva poruka je poslata ostalim bahatim vozačima naše zemlje? Gazite slobodno, kazna za vas biće blaga? Podsetimo, Marković je tog dana kroz ulicu Strahinjića bana, ulicu punu kafića, restorana i drugih lokala koji su uvek puni mladih i porodica, projurio brzinom mnogo većom od dozvoljene. O tome svedoče brojne izjave svedoka, ali i snimci sa sigurnosnih kamera iz ove ulice. Na raskrsnici se ispred njega pojavio automobil u koji je udario i od siline tog sudara BMW se zakucao u dva parkirana automobila koja je, praktično, bacio u baštu kafića punog ljudi. Samo pukom srećom, u ovom udesu, koji se odigrao za svega par sekundi, niko nije izgubio život. Povređena je tročlana porodica, koja je za “Blic” svedočila o užasu koji su tada doživeli. Sudska praksa jeste takva da su kazne za ovog delo uglavnom do godinu dana zatvora. Međutim, ono što iznenađuje je da u obzir izgleda uopšte nije uzeto kako se Marković ponašao nakon udesa. Kako su […] More
The post SRAMOTNA PRESUDA Divljao kroz Strahinjića bana, umalo ubio porodicu, vikao, pretio, pa pobegao i OVO JE NJEGOVA “KAZNA”?! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.