ŠOK SCENA: Zaspao u BMW-u, zakucao se u KROV tunela! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK SCENA: Zaspao u BMW-u, zakucao se u KROV tunela! (VIDEO)

Pravo je čudo što je preživeo.

Nadzorne kamere snimile su neverovatnu saobraćajnu nesreću na slovačkom autoputu blizu Poprada, kada je 44-godišnji vozač BMW-a je usled umora zaspao za volanom, a automobil pred tunelom počeo da skreće udesno.

Kad je skrenuo sa puta udario je u betonsku prepreku, nakon čega je auto poletio i udario u svod tunela.

Pijan vozio autoputem i to u SUPROTNOM SMERU! Usledila FILMSKA reakcija policije! ALAL VERA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

Auto se zatim okenuo za punih 360 stepeni i najzad sleteo na put dočekavši se na točkove. I to oknut u smeru u kojem se do maločas kretao.

Iako nesreća izgleda strašno, i iako je BMW bio teško oštećen, vozač je nesreću preživeo bez ikakvih teških ozleda. Nema sumnje, pospani Slovak je imao svog anđela čuvara, a u ovom slučaju to je BMW, odnosno činjenica da je vozio noviju generaciju automobila koja je sigurnosno nadmoćna nad bilo kojim starim automobilom. Da se ovo dogodilo u iole starijem vozilu, teško da bi vozač preživeo.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.