Poznati tjuner pripremio poseban policijski BMW samo sa jednim ciljem FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 13:31

Poznati tjuner pripremio poseban policijski BMW samo sa jednim ciljem FOTO/VIDEO

Električni BMW i4 je dobio i sportske opruge koje spuštaju vešanje za 20 mm napred i 25 mm pozadi.

Ovo vozilo je konstruisano kao koncept da bi se podigla svest o rizicima nebezbedne naknadne ugradnje ili podešavanja automobila. Sve je deo projekta "TUNE IT! SAFE!", kampanja 2022/2023, iza koje stoji tjuner AC Schnitzer.

Eksterijer u tipičnim policijskim bojama, kombinovanjem bele, žute i plave, sa natpisom Polizei na haubi, prednjim vratima i zadnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << braniku i "rotacijom" na krovu.

Foliatec se pobrinuo za obloge, a SecurLux za sigurnosne folije na bočnim staklima.

AC Schnitzer, kao tjuning kompanija specijalizovana za BMW vozila, doprinela je brojnim dodacima novom, opasnijem izgledu vozila iznutra i spolja.

Od prednjeg spojlera do delova koji ukrašavaju bočne strane, spojlera za krov i prtljažnik, dodataka iznad zadnjih svetala i zadnjeg difuzora, koji su svi homologovani za upotrebu na putu.

Postoje i sportske opruge koje snižavaju vešanje za 20 mm napred i 25 mm pozadi, u poređenju sa standardnim BMW-om i4.

Osim što automobil približavaju zemlji, oni takođe poboljšavaju stabilnost u krivinama, ističe tjuner.

Specijalne su i gume Hankook Ventus S1 Evo 3, 255/35 napred i 265/35 pozadi, a alu felne takođe potpisuje AC Schnitzer.

Tjuner je takođe pripremio niz ažuriranja za unutrašnjost, kao što su aluminijumske pedale i oslonac za stopalo, aluminijumski poklopac za iDrive kontroler i aluminijumski držač ključeva, dok je pogonski sklop sa nultom emisijom ostao netaknut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.