Potraga za muškarcem koji je BMW-om povredio policajca

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za muškarcem koji je BMW-om povredio policajca

Novopazarska policija raspisala je potragu za E.B. (28) iz tog grada kojem je određen pritvor do 30 dana.

Raspisana je zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju dužnosti i nasilnička vožnja, objavio je danas radio Sto plus.

On je uhapšen prošlog utorka, nakon višeminutne potere novopazarskim ulicama, a tom prilikom je vozeći automobil marke BMW udario i lakše povredio jednog policajca koji je pokušao da ga zaustavi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Posle hapšenja mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a iako je osnovno tužilaštvo tražilo da mu, kako ne bi pobegao, bude produžen pritvor do 30 dana, osnovni sud ga je pustio na slobodu.

Tužilaštvo se na takvu odluku žalilo, a veće osnovnog suda je žalbu usvojilo i E.B. odredio pritvor. Međutim, osumnjičeni je u međuvremenu pobegao i policija sada traga za njim.

Prema informacijama iz Tužilaštva, E.B. je više puta osuđivan zbog izvršenja raznih krivičnih dela.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.