POZNATA PEVAČICA PREŽIVELA HOROR U BEOGRADU! Suvozač pretio da će sve pobiti, auto smrskan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA PEVAČICA PREŽIVELA HOROR U BEOGRADU! Suvozač pretio da će sve pobiti, auto smrskan!

U ulici Strahinjića bana kod broja 61 oko 18 časova dogodila se saobraćajna nesreća kada je automobil marke "bmw" francuskih registarskih oznaka udario u dva parkirana automobila prilikom čega je povređeno troje ljudi, među kojima i trogodišnje dete

Na licu mesta našla se i pevačica Ana Bebić.

- Pod stresom sam, ne mogu sada da pričam, razumite me molim vas. Dobro sam, hvala na pitanju - rekla je Ana Bebić za "Blic".

Na licu mesta je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj policije i nekoliko kola Hitne pomoći.

Vozač "bmw" je nestao posle incidenta, dok je suvozač pretio okupljenim ljudima i posmatračima incidenta da će uzeti pušku i pobiti ih.

- Žena nas je podigla na dva točka, nismo mogli da je izbegnemo - rekao je okupljenima suvozač.

Istraga okolnosti udesa je u toku i za sada zvanične potvrde ovih navoda nema.

Karambol se dogodio danas oko 17 časova, a povređeni su gosti koji su sedeli za stolom kafića S. M. (33), njen suprug S M. (43) i njihova trogodišnja ćerka.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.