Ovako bi izgledalo dete Jaguara i BMW-a

Izvor: Autoportal.rs, 30.Jan.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako bi izgledalo dete Jaguara i BMW-a

Nemački i britanski proizvođači automobila spadaju u red vrhunskih čije bi modele svaki zaljubljenik u automobile voleo da vozi. Zanimljivo bi bilo videti kako bi izgledao model koji ima delove oba predstavnika.

Za sve one kojima je BMW "Serije 3", i automobili njemu slični, isuviše veliki Bavarci su spremili modele "Serije 1". Sa druge strane Jaguar nema u svojoj ponudi automobil sličnih gabarita.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << />
Ukoliko bi se i pojavio britanski model pomenutih karakteristika sigurno je da bi njegov prednji deo u mnogome bio sličan novoj "XE" limuzina. A zadnji deo ne bi mnogo odudarao od BMW-a "Serije 1".

Naravno da je u pitanju autentični "Jaguar" stil, jasno je odmah da su potpuno originalna, i da bi to bio njihov standardni hečbek model. Pitanje je da li će se Britanci odlučiti da krenu sa proizvodnjom ovog modela, da li im se to isplati, da li bi bilo zainteresovanih kupaca.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.