Otkriveno ko je uhapšen zbog UBISTVA MILOŠA u Nišu: Darku je Radojković zapalio BMW i pobegao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ko je uhapšen zbog UBISTVA MILOŠA u Nišu: Darku je Radojković zapalio BMW i pobegao!

Policija i dalje intenzivno radi na rasvetljavanju ovog ubistva jer postoji sumnja da je osumnjičeni imao saučesnika

Motiv ubistva Aleksinčanina Miloša Radojkovića (25) koji je 20. novembra izrešetan u niškom naselju Beverli Hils je osveta zbog paljevine "mercedesa" 28. juna ove godine u Ulici Svetozara Markovića.

Vlasnik zapaljenog vozila Darko M. (33) je uhapšen zbog sumnje da je sa više od deset hitaca usmrtio Radojkovića ispred njegove kuće, navodno jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ovaj odbio da mu nadoknadi štetu za uništeni auto.

Radojković je uhapšen dvadesetak dana nakon paljevine pošto ga je odala kanta sa benzinom ostavljena pored olupine na kojoj je pronađen njegov DNK. Pred Osnovnim javnim tužilaštvom vodio se postupak protiv njega zbog izazivanja opšte opasnosti.

- Prijatelji ove dvojice su ih izmirili uz dogovor da Radojković Darku nadoknadi štetu za zapaljeni automobil. Međutim, vreme je prolazilo, a Miloš mu nije dao ni dinar. Darku je dosadilo da ga čeka i odlučio je da pravdu uzme u svoje ruke – objašnjavaju sagovornici iz istrage.

On je ispitan iste večeri kada se ubistvo dogodilo, ali je negirao bilo kakvu vezu sa ovim događajem.

- Kada mu je ponuđeno poligrafsko ispitivanje, on ga je odbio. Policija je zbog toga posumnjala da on ipak ima veze sa ubistvom. Tragovi pronađeni na mestu krvavog obračuna to su i potvrdili. Radojković je pogođen sa više od deset metaka u noge i leđa dok je pokušavao da mu pobegne. Pronađene su čaure metaka ispaljenih iz pištolja kalibra 9 milimetara i one su doprinele da se identifikuje napadač – kažu izvori.

Međutim, policija i dalje intenzivno radi na rasvetljavanju ovog događaja jer postoji sumnja da je Darko imao saučesnika.

- Ne isključuje se mogućnost da mu je neko signalizirao da je Miloš došao kući. Takođe, kod ovakvih napada uobičajeno je da "pucač" ima vozača koji ga čeka blizu mesta zločina- navode naši sagovornici.

S obzirom na to da Miloš nije bio u zavadi sa Darkom pre paljevine vozila, pretpostavlja se da je on odradio posao za nekog drugog ko je sa njim imao neraščišćene račune. Darku je vozilo zapaljeno na dan kada se ženio što ukazuje na posebnu malicioznost naručioca paljevine.

BONUS VIDEO: Od deteta i učitelja do osobe sa JUGOSLOVENSKIM NAGLASKOM: On je u sebi imao 24 ličnosti, a jedna od njih počinila je JEZIV zločin (VIDEO)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.