OVO JE BMW BUDUĆNOSTI! Vozi sam, na struju, a evo kada će u proizvodnju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE BMW BUDUĆNOSTI! Vozi sam, na struju, a evo kada će u proizvodnju (VIDEO)

Neverovatni Vision iNext!

Pričama i nagađanjima došao je kraj. BMW konačno predstavlja Vision iNext, koncept vozila koje najavljuje bavarsku gamu za vrlo blisku budućnost.

Sada, nakon što smo zaboravili brojna obećanja autoproizvođača, pa i ono BMW-a kako neće rušiti tabue i proizvoditi monovolumene, možemo u miru gledati kako na budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transporta gleda bavarski gigant. Da, ona je definitivno električna i uključuje povišenu formu, čime se nimalo ne razlikuje od projekcija ostalih proizvođača, od onih manje zvučnog imena do direktnih rivala.

Novi BMW M2 Competition - mali sportski automobil, i to NAJBOLJI u toj kategoriji (VIDEO)

Najkraće rečeno, u pitanju je krosover sa električnim pogonom lišen bilo kakve emocije V8 simfonije ili pak kontrolisanog zanošenja zadnjeg kraja. U skladu s tim je i ugrađeni sistem asistencije, odnosno autonomne vožnje koji samostalno upravlja vozilom.

Bakrena boja jakog sjaja nije jedino gde se nije štedelo, pa je tako koncept dobio 24-inčne felne. Izostankom benzinske klasike nestali su i tradicionalni bubrezi.

A za utisak lagodnosti pobrinuće se već pri ulasku ogromna vrata lišena B nosača, dok će u vožnji veselje putnicima pričinjavati stakleni panoramski krov. Zemljani tonovi trebalo bi da upotpune utisak dnevnog boravka kojem Bavarci očito streme.

BMW produkcijsku verziju planira da na proizvodne trake fabrike u Dingolfingu ibaci već od 2021. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.